Register Now Login
healthnewstalk.com Logo The Greatest World Health Community!
Welcome to Health News talk. HNT is the greatest, most news packed health and medical community on the Internet. It is your main source for social media, discussions and breaking health news on all aspects of life from medical professionals and patients and families.

Welcome to Health News Talk! Join Now its Free!
Home » Health Care News and Talk! » Nutrition and Diets » Chaussures de Nike Air Max 1
Chaussures de Nike Air Max 1 [message #1420] Mon, 30 May 2022 23:58
biancojn is currently offline  biancojn
Messages: 4
Registered: May 2022
Karma: 0
Junior Member

A felső fele főként a semleges sávra támaszkodik, mivel a hálós alappanelek színtelen arcszínt kapnak, míg a megemelt Swoosh-ok és sárvédők ködszürkével egészülnek ki. Nike Air Max 1 Hommes/Femmes De a neon akcentusok ott nyerik el a szellemüket, mint a „Lemon Venom” tónus, amely ellensúlyozza a szürkeárnyalatos elemeket a teljes középtalp mentén, valamint a belső zoknibetéteket és a talpbetéteket. A lenti golftüskék mindent összehoznak egy rejtett felülettel.

https://www.all-newshoe.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/276x/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/s/x/sx618.jpg

Miközben a Chaussures de Nike Air Max 1 továbbra is ünnepli fennállásának 35. évfordulóját, a Tinker Hatfield forradalmi tornacipője tovább kísérletez anyagokkal, színkombinációkkal és témákkal. A 2022-es Air Max Day régió-exkluzív stílusban való landolása után az eredeti látható légpárnás dizájn egy prémium, többszínű, miniatűr szimbólumokkal borított összeállításban jelent meg.

Az alapok egyszerű fekete tónusúak, lehetővé téve a láb elülső részén, a lábfej közepén és a sarokban lévő átfedéseket, így a tigris kabátja által ihletett, szemet gyönyörködtető barna és bézs színpalettát élvezheti. Nike Air Max 1 Pas Cher A profillehúzások, a felső fűzőlyukak és a márkajelzések mind a nyelv tetején, mind a gerincen eltérnek a fent említett tónusoktól a mentaszerű szín javára. A láb alatt a Tinker Hatfield ikonikus Air Max 1-je megőrizte eredeti talpegység-kialakításának nagy részét, de a gofrimintás külső talpakat a golfpályának megfelelő tapadásra cserélték.

A szokatlan minták és grafikák nem újdonságok az első Air Max cipőben, de az új felületű elrendezésnek köszönhetően a bőr, a biztosíték és a hálós anyagok üdítő elrendezésben egyesülnek a felsőrészben. Acheter Nike Air Max 1 Ezenkívül a pirosító rózsaszín, a gazdag barna és a zöld, lila és piros árnyalatai pontokból, csillagokból és egyéb szimbólumokból álló mintákat tartalmaznak. Valószínűleg egy nagyobb Air Max 1 kollekció része, a női kínálat egy lenyűgöző, törtfehér középtalp, lila tapadási kombinációval kiegészíti a „mish-mash” esztétikát.

A „búza” színvilág mellett a Vente Nike Air Max 1 is megjelenik a „Saturn Gold”-ban, amelynek megjelenése – névadója ellenére – sokkal masszívabb, mint a luxus. A névleges árnyalat minden példánya, a középtalptól a felsőig, nélkülözi a fémes fényt, így a finoman kéttónusú alsó és a matt, nubuk burkolatot választották. Ezenkívül a pantone kiemeli a hátrafelé, gyöngyökkel díszített Swoosh-t, amely a látszólag kültéri felszerelésből kölcsönzött mintás heveder között helyezkedik el.

www.all-newshoe.com
Previous Topic: Zapatos de New Balance 840
Next Topic: My favorite food and Nutrition website resources I love!
Goto Forum:
  


Total time taken to generate the page: 0.01577 seconds